Home

Achtergrond 166 x bekeken 3 reacties

Test met appel als zoethoudertje voor kinderen in winkel

Als kinderen een appel eten in de supermarkt is het rustiger boodschappen doen.

De afzetkoepel Columbia Marketing International test speciale schappen in de winkel met een muntendoosje waar kinderen voor een kwartje een appel kunnen kopen. Kinderen kunnen kiezen uit een kleurrijk aanbod van vier rassen, meldt The Packer.

De afzetkoepel zegt over verschillende nieuwe marketinginitiatieven te beschikken. Voetbal is een kansrijk gebied voor marketing in de VS, stelt de koepel. De sport is in de VS aan een sterke opmars bezig. Zo levert een ballenactie bij de aanschaf van fruit veel extra omzet op.

Laatste reacties

 • no-profile-image

  vrijgezel

  Zonder kinderen en hun moeder is alles rustiger, stiller en makkelijker.

 • no-profile-image

  Gijs Bakker

  Waarom alleen kinderen?
  Als volwassene zou ik ook wel tijdens het winkelen een appeltje willen nuttigen.

 • no-profile-image

  IK

  Niemand zal je tegenhouden als je ook een appeltje koopt. Maar feit is wel dat een hoop kinderen niet meer schreeuwend rondrennen als ze bezig zijn om een appeltje te verorberen. Ahhhh..... Wat een rust zal dat geven.....

Of registreer je om te kunnen reageren.