Home

Achtergrond 275 x bekeken 1 reactie

Syngenta neemt Goldsmith Seeds over

Syngenta neemt voor 56 miljoen euro Goldsmith Seeds, een producent van zaaigoed voor pot- en tuinplanten, over.

Het bedrijf uit Californië is vooral sterk op het gebied van cyclaam en petunia. Agrochemieconcern Syngenta kondigt aan de merknaam Goldsmith voorlopig te handhaven. Eind 2008 verwachtend de ondernemingen toestemming te krijgen van de mededingingsautoriteiten. Vorig jaar verkocht Syngenta voor 205 miljoen euro aan sierteelt-zaaigoed. Goldsmith Seeds rapporteerde vorig jaar voor 38 miljoen euro aan verkopen.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Serhan

    Deze informatie klopt niet helemaal. Slechts het bedrijf gevestigd in de USA is verkocht. Het nederlandse gedeelte is nog steeds gewoon goldsmith seeds en is ook nog steeds van de zelfde eigenaar.

Of registreer je om te kunnen reageren.