Home

Achtergrond 162 x bekeken 1 reactie

Snack- en Fastfoodmuseum opent deuren

In Best is vandaag officieel het Snack & Fastfoodmuseum geopend.

Het museum huist in het gebouw van opleidingscentrum SVO Fastservice en presenteert de geschiedenis van de bedrijfstak voorlopig alleen nog in digitale vorm. In het museum is aandacht voor het ontstaan en de groei van de sector fastservice, maar ook voor het fenomeen cafetaria. Verder krijgen de invloeden van de Amerikaanse fastfoodketens ruim aandacht.

In het najaar 2009 komt er op dezelfde locatie een fysiek museum met foto's, promotiemateriaal, apparatuur en replica's van oude inrichtingen. Behalve het museum biedt het opleidingscentrum ook onderdak aan het fastservicebedrijf van de toekomst en een kennis- en innovatiecentrum. In de sector fastservice zijn 20.000 bedrijven actief, variërend van hamburgerrestaurants en snackbars tot pannenkoekenrestaurants en lunchrooms.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    p.boer

    veel succes lijkt me leuk om dit te zien

Of registreer je om te kunnen reageren.