Home

Achtergrond 194 x bekeken

'Ryan P. bekent wurgen Marlies van der Kouwe'

Ryan P. heeft bekend dat hij Marlies van der Kouwe op Bonaire heeft gewurgd.

Dat heeft zijn moeder vandaag ag gezegd. P. zou de tas van Van der Kouwe hebben willen stelen. Toen hij met het slachtoffer in een worsteling belandde en zij hem bij de keel greep, wurgde hij haar.

De moeder van Ryan sprak dinsdag met haar zoon. Hij zou gezegd hebben dat hij Van der Kouwe wurgde op de plek waar hij haar van de fiets trok. Daarna heeft hij haar lichaam met een brommer vervoerd naar de plek waar het eind vorige week werd gevonden.
Volgens de moeder heeft Ryan spijt van wat er is gebeurd.

De 24-jarige apothekersassistente verdween in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 september. Op weg naar huis werd ze van haar fiets getrokken. P. werd bijna een week later gearresteerd. Er zitten nog meer mensen vast in deze zaak.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.