Home

Achtergrond 176 x bekeken 1 reactie

PVE wil niet in overleg veemarkt Apeldoorn

De Productschappen Vee, Vlees en Eieren (PVE) zit niet te wachten op gesprekken met de initiatiefnemers van de nieuwe veemarkt in Apeldoorn. Eerder meldden de initiatiefnemers nog dat overleg met PVE aanstaande was. Een woordvoerder laat echter weten dat PVE neutraal blijft, al is PVE niet tegen de veemarkt. Wel stelt de woordvoerder dat de opzet van de nieuwe veemarkt niet optimaal is.

Eén reactie

  • no-profile-image

    kleine slachterij

    al komt er weer een markt bij krijg je ook meer handel het vervelende is dat de grote slachters dan ook weer naar de markt MOETEN omdat ze anders hun slachtbaan niet vol krijgen en laat t PVE van die slachterijen daar nou een hoop gelden van ontvangen door geleverde diensten

Of registreer je om te kunnen reageren.