Home

Achtergrond 522 x bekeken 3 reacties

Man vast in aardappelrooier

Een 30-jarige man uit Kolham raakte zaterdagmiddag lelijk gewond bij een bedrijfsongeluk op een landbouwbedrijf in Noordbroek. De medewerker van het bedrijf kwam vast te zitten in een aardappelrooier, vermoedelijk nadat hij was uitgegleden.

Volgens het Dagblad van het Noorden kan de man met behulp van een mechanisatiebedrijf worden bevrijd door brandweer- en ambulancepersoneel. Het slachtoffer is per ambulance naar een ziekenhuis in Groningen vervoerd. De arbeidsinspectie stelt een onderzoek in.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer mieras

  het is altijd hetzefde verhaal in deze tijd van het jaar bij het aardappelen rooien er lopen dan allerlei gasten rond op die percelen en iedere gek loopt achter de rooier om te kijken of er nog aardappelen in de grond zitten of van de kar vallen het is dan niet verwonderlijk dat er wel eens een halve zool ergens tussen zit

 • no-profile-image

  boerin

  Ik wens de man veel sterkte met zijn herstel.

 • no-profile-image

  Jan

  Even voor de volledigheid. Dit was geen aardappelrooier maar een aardappelschoner/transporteur. Deze gebruiken ze dus om AVEBE aardappels op de auto te laden. Ook hier zitten axiaalrollen op.

Of registreer je om te kunnen reageren.