Home

Achtergrond 154 x bekeken

Limburg blijft investeren

Limburg gaat ook de komende drie jaar extra geld steken in projecten op het gebied van hoogwaardige kennistechnologie, en in het midden- en kleinbedrijf (MKB).

Dat blijkt uit een vandaag aan minister Maria van der Hoeven (Economische Zaken) gepresenteerd plan voor de toekomst, de zogenoemde Versnellingsagenda.

De presentatie komt volgens de Limburgse gedeputeerde Herman Vrehen (CDA, economie) op een goed moment. "Juist nu, tijdens de kredietcrisis, willen we met deze agenda ons geloof in de toekomst laten zien'', zei hij.

Tot 2015 hebben Rijk, provincie, gemeenten en bedrijfsleven een bedrag van 2 miljard euro uitgetrokken, dat in 2015 6600 hoogwaardige banen moet hebben opgeleverd. "We liggen prima op schema sinds de start van de Versnellingsagenda in 2005'', verklaarde Vrehen maandag in Grathem.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.