Home

Achtergrond

Leger des Heils opent eerste ’Bij Bosshardt’

Het Leger des Heils opent vanmiddag in Amsterdam-Zuidoost het eerste buurtsteunpunt ’Bij Bosshardt’.

Daarmee sluit de organisatie de jubileumviering van zestig jaar goodwillwerk van de Amsterdamse tak af, liet ze weten. Het is de bedoeling dat de komende jaren op meer plaatsen in het land dit soort ontmoetingsplekken komen.

Het buurtsteunpunt is vernoemd naar de in 2007 overleden majoor Bosshardt. Zij begon haar liefdadigheidswerk op 8 oktober 1948 in de hoofdstad. In al die jaren groeide dit uit tot ”een supermarkt van diensten”, zoals ze het zelf graag noemde. Ze wilde altijd graag een ruimte hebben waar mensen binnen kunnen lopen voor een kop koffie of een praatje, aldus het Leger des Heils.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.