Home

Achtergrond 162 x bekeken 1 reactie

Klagen over Schiphol 'klantvriendelijker'

Klagers over hinder van vliegverkeer rond Schiphol kunnen vanaf zaterdag rekenen op een klantvriendelijkere behandeling.

Op 1 november wordt een nieuw registratiesysteem voor klachten in gebruik genomen, zo heeft het Bewoners Aanspreekpunt Schiphol (BAS) vandaag bekendgemaakt. Volgens een woordvoerster van het BAS is de belangrijkste verbetering dat omwonenden van de luchthaven niet meer elke afzonderlijke klacht hoeven te melden, maar ook een hele periode mogen noemen waarin ze overlast hebben ervaren. Bovendien kunnen mensen voor een klacht nu ook op de website bezoekbas.nl terecht.

Jaarlijks klagen ongeveer 600.000 mensen over geluidsoverlast door Schiphol. De verwachting is dat dit aantal met het nieuwe registratiesysteem daalt, omdat niet elk incident meer hoeft te worden gemeld.

Administrator

Eén reactie

 • no-profile-image

  K. Daver

  Jaarlijks klagen ongeveer 600.000 mensen over geluidsoverlast door Schiphol.

  Jaarlijks klagen ongeveer 600.000 mensen over geluidsoverlast door Schiphol.

  Je moet het minstens drie keer lezen om te snappen hoe groot dat aantal is.

  Jaarlijks klagen ongeveer 600.000 mensen over geluidsoverlast door Schiphol.

Of registreer je om te kunnen reageren.