Home

Achtergrond 170 x bekeken 2 reacties

In de ban van quotumverevening

De handel in melkquotum ligt op z'n gat. Iedereen wacht op de Europese verevening, waarover 17 november een beslissing valt. De meeste kopers lieten het vorige week al afweten. Er werden slechts een paar transacties gedaan. Dat is deze week voorbij, er is er geen vraag naar quotum.

Doordat verkopers ook op de rem trappen, is het helemaal windstil op de quotummarkt. Iedereen is in de ban van de Europese verevening. Geen notering dus.

prognose:

geen handel

Laatste reacties

  • no-profile-image

    DE TUKKER

    Het gaat de goede kant op de prijs klapt helemaal weg er word nu al over een prijs gesproken van 10ct of lager.......En zelf de rabobank adviseerd om geen qoutum meer aan te kopen, ook dit is een duidelijk signaal, dat het qoutum op zijn laatste benen loopt, gewoon door melken niks aan de hand.DE GROETEN VAN ONDER DE KROEZENBOOM.

  • no-profile-image

    W Zandbergen

    Fout Theo. Nooit in een ban geweest, zodoende ook niet in de ban van quotering. Ook niet in afwachting van de europese verevening. Theo je zou gelijk als je velen zijn ipv iedereen is had genoteerd.

Of registreer je om te kunnen reageren.