Home

Achtergrond 250 x bekeken 1 reactie

Honderden condoleances voor Marlies van der Kouwe

Op verschillende websites staan zondag honderden steunbetuigingen voor de nabestaanden van Marlies van der Kouwe.

Het lichaam van de op Bonaire verdwenen 24-jarige Nederlandse werd vrijdag gevonden.

Op websites als Respectance en Condoleance maar ook op diverse nieuwssites verklaren velen hun deelneming. "Woorden schieten te kort. Hoe had dit kunnen gebeuren? Zo onmenselijk'', schrijft ene Miranda op Respectance.

De politie bevestigde de vondst van het lichaam van Van der Kouwe zaterdag. De apothekersassistente verdween een maand eerder op de terugweg van een feestje. Drie mannen zitten vast op verdenking van betrokkenheid bij de zaak.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    patricia lelienhof

    aller eerst wil ik de familie conderleren met het verlies van hun dochter marlies ik vindt dit heel erg dit had nooit mogen gebeuren ik vindt darom ook dat julie dit alles tot op de bodem moeten uit zoeken dit mag nooit meer gebeuren

Of registreer je om te kunnen reageren.