Home

Achtergrond 448 x bekeken

Harald van Antwerpen weg bij ZLTO

Harald van Antwerpen vertrekt bij de ZLTO om te gaan werken bij de gemeente Lansingerland.

Bij de gemeente Lansingerland (ook wel bekend als de B-driehoek bestaande uit de Zuid-Hollandse glastuinbouwdorpen Bleiswijk, Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs) gaat Van Antwerpen de functie vervullen van beleidsadviseur glastuinbouw en greenports. Het gaat hier om een nieuwe functie, bij deze betrekkelijk nieuwe fusiegemeente die zich de laatste maanden meer en meer als glastuinbouwgemeente op de kaart aan het zetten is.

Van Antwerpen werkte sinds eind 2005 bij de ZLTO. Hij ondersteunde daar als beleidsmedewerker de vakgroep glastuinbouw en was onder meer betrokken bij het charmeoffensief van de glastuinbouw in het ZLTO-gebied naar regionale politici en bij het opzetten van meer speciaal op de glastuinbouwondernemer toegespitste kennisbijeenkomsten. Eerder was de Westlandse tuinderszoon medewerker kwaliteitsbeleid bij FresQ.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.