Home

Achtergrond 195 x bekeken 2 reacties

Grolsch schrapt 80 banen

Bierbrouwer Grolsch schrapt de komende jaren tachtig banen bij de hoofdvestiging in Enschede.

Dat meldde een woordvoerder. Het personeel wordt vandaag ingelicht over de toekomst van Grolsch.

De inkrimping heeft volgens de woordvoerder te maken met de stijgende grondstofprijzen en afnemende bierconsumptie. Grolsch wil gedwongen ontslagen voorkomen. Onduidelijk is op welke afdelingen en op welke termijn de banen verdwijnen.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    geen bier,geen vlees ,geen sigaretten

  • no-profile-image

    Harry de Raay

    Dit verbaasd me niets. Als de overheid doorgaat met de alcohol te verbannen uit de maatschappij, dan gaan er bij alle brouwers banen op de schop en ook nog eens duizenden ondernemers met hun personeel! Niet alleen in de biersector, wacht maar, wijn en gedistilleerd komt ook nog wel aan de beurt!!

Of registreer je om te kunnen reageren.