Home

Achtergrond 505 x bekeken

Greenportkas van Joep Raemakers mag uitbreiden

De Greenportkas van Joep en Afia Raemakers uit Venlo draait inmiddels een jaar, maar werd pas afgelopen vrijdag officieel geopend.

Diverse sprekers keken terug op het eerste jaar van het project van de Sunny Tom tomaten. Wethouder Verheijen keek ook vooruit en zegde de mogelijkheid tot uitbreiding van het bedrijf toe.

Als wethouder Economische Zaken en Financiën van de gemeente Venlo, is Mark Verheijen nauw betrokken geweest bij de realisatie van de Greenportkas. Vanuit het principe 'wie A zegt, moet ook B zeggen' deed hij Joep Raemakers, met naar schatting honderd gasten als getuige, de toezegging dat hij zijn bedrijf aan de Ulingshofweg mag uitbreiden als die wens zich voordoet.

Raemakers stond in editie 40 van weekblad Groenten & Fruit al uitgebreid stil bij de resultaten van het eerste jaar Greenportkas. Een totaalbeeld van de lessen die in een jaar Greenportkas-Sunny Tom zijn geleerd, is weergegeven in een 86 pagina’s tellend magazine, Tomagazine genaamd. De overhandiging van dit magazine door Joep en Afia Raemakers aan wethouder Verheijen vormde feitelijk de officiële opening van de Greenportkas.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.