Home

Achtergrond 226 x bekeken 1 reactie

Geen zicht meer op geblokkeerde partijen vlees

Het ministerie van Landbouw heeft geen zicht op wat uiteindelijk is gebeurd met partijen vlees, die waren geblokkeerd tijdens de dioxinecrisis van bijna tien jaar geleden.

Het is niet uitgesloten dat een partij nog ligt opgeslagen in Nederland, hoewel de kans daarop klein is, schrijft minister Gerda Verburg aan de Kamer. Marianne Thieme (PvdD) had vragen gesteld na het bericht dat 1.400 ton onveilig Belgisch kippenvlees, mogelijk afkomstig uit de dioxinecrisis, was onderschept bij de Oekraïense grens.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    boer mieras

    ze zouden dat vlees ook naar Polen kunnen verkopen die zijn er toch genoeg en waneer ze dood gaan komen ze niet naar Nederland om te werken voor een paar euro per uur dan hebben we hier geen ginder van die zuiplappen

Of registreer je om te kunnen reageren.