Home

Achtergrond 154 x bekeken

ANWB content met mobiliteitsplannen

Een steuntje in de rug. Zo beschouwt de ANWB de 40 miljoen euro die minister Camiel Eurlings (Verkeer) woensdag toezegde voor mobiliteitsmanagement.

Met Rabobank en NS vormt de ANWB het platform Nederland Bereikbaar om werknemers de keuze te bieden buiten de spits op pad te gaan. De diverse stimuleringsmaatregelen die Eurlings presenteerde, spreken de ANWB aan.

Zo staat de organisatie achter het pleidooi van de minister voor een robuust wegennet. Hij moet zo snel mogelijk in overleg met provincies en gemeenten om de plannen concreet te maken en uit te voeren, aldus de ANWB, die het verder toejuicht dat weggebruikers daardoor uiteindelijk zo min mogelijk voor verrassingen komen te staan. Een duidelijke scheiding van regionaal en doorgaand verkeer en mogelijkheden om flexibel te reageren bij onderhoud, ongevallen en calamiteiten, krijgen steun van de ANWB.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.