Home

Achtergrond 1 reactie

Zes nieuwkomers bij Rabobank

Zes nieuwkomers presenteerde de Rabobank-wielerploeg maandag in Rotterdam. Grote namen ontbreken daarbij. De bankploeg mikt op een verdere ontwikkeling van de reeds aanwezige profs en de opkomst van enkele jonge talenten.

Uit de eigen opleidingsploeg kwamen Tom Leezer en Bauke Mollema. Laurens ten Dam kwam van Unibet.com, Bram Tankink van Quick-Step, de Duitser Paul Martens van Skil-Shimano. Michiel Elijzen keerde terug bij Rabobank waar hij zijn opleiding genoot. Elijzen kwam de afgelopen twee jaar uit voor het Franse Cofidis.

Samenstelling ProTourteam Rabobank 2008: ploegleiding: Harold Knebel, Erik Breukink, Adri van Houwelingen, Erik Dekker en Frans Maassen. Renners: Maurico Alberto Ardila (Col), Jan Boven, Graeme Brown (Aus), Bram de Groot, Marc de Maar, Thomas Dekker, Michiel Elijzen, Theo Eltink, Juan Antonio Flecha (Spa), Rick Flens, Oscar Freire (Spa), Robert Gesink, Matthew Hayman (Aus), Pedro Horrillo (Spa), Dmitri Kozontsjoek (Rus), Sebastiaan Langeveld, Tom Leezer, Gerben Löwik, Paul Martens (Dui), Denis Mentsjov (Rus), Koos Moerenhout, Bauke Mollema, Grischa Niermann (Dui), Joost Posthuma, Kai Reus, Bram Tankink, Laurens ten Dam, William Walker (Aus) en Pieter Weening.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    GH

    Vergeet Dirk Duijzer niet.

Of registreer je om te kunnen reageren.