Home

Achtergrond

Wouter Willems (CNB) lucht zijn hart

Algemeen directeur Wouter Willems van CNB heeft verbazing gewekt in het bloembollenvak door op zijn weblog fel van leer te trekken tegen allerlei partijen in het vak.

Willems speculeert vooral over de toekomst van Hobaho. "Het heeft niets meer te maken met het overnametraject en iedereen weet of begrijpt dat FloraHolland met Hobaho gaat stoppen. Die willen ervan af. En ik vermoed, dat ze dat gaan doen voor een veel lagere prijs dan waarvoor wij destijds in de strijd waren."

Ook moeten onder meer Jaap Blauw en de nieuwe dienstverlener Fa-certe het ontgelden. Willems richt zijn pijlen ook op oud CNB’er Goos Cardol 'die maar geen afscheid van de bollen kan nemen en vrij als een vogel ronselt onder zijn oude CNB-personeel. En ook Hobaho'ers er bij wil trekken'.

Als Willems zijn hart heeft gelucht, besluit hij. "Ik schijn echt de enige te zijn die zich moet gedragen in dit vak!" Hobaho wil niet inhoudelijk reageren op de weblog van de CNB-directeur. "De directie van Hobaho heeft kennis genomen van de bespiegelingen van Wouter Willems in zijn weblog", zegt een woordvoerster. "Hobaho richt zich op de goede dienstverlening naar haar klanten en onthoud zich van commentaar."

Het is voor het eerst sinds het mislukken van de overname van Hobaho dat Willems zich uitlaat over de toekomst van Hobaho. CNB kondigde in augustus vorig jaar aan Hobaho te willen overnemen van Bloemenveiling Aalsmeer. In oktober werd bekend dat CNB afzag van de overname.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.