Home

Achtergrond 316 x bekeken

Witlofbedrijf centraal bij Life and Cooking

Het witlofbedrijf Horti Hydro Cultures van Koos Groot is aanstaande zondag te zien bij het tv-programma Life and Cooking op RTL 4.

In het programma van Carlo Boshard en Irene Moors is het gehele groeiproces te zien van het zetten van de witlofwortels tot en met het oogsten, automatisch afwegen en verpakken van de wilofkroppen in flowpack.

Als afsluiting bereidt kok Robert samen met witlofteler Koos Groot een smakelijke witlofstamppot met puree, gehakte ui, appel, gekookte eieren, augurk, peterselie en rookworst. Dit alles wordt in de keuken van de familie Groot bereid en gedemonstreerd. Als afsluiting wordt de witlofstamppot met smaak door het gezin en televisiekok Robert opgegeten.

Het programma zal worden uitgezonden tussen 16.45 en 19.00 uur op RTL4.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.