Home

Achtergrond 167 x bekeken

Wilders: film over islam verschijnt in maart

De film van Geert Wilders over de islam wordt in maart uitgezonden. Dat zegt de PVV-leider in De Telegraaf.

De film waar Wilders aan werkt, moet zijn opvatting uitbeelden dat de Koran een fascistisch boek is dat nog altijd aanzet tot geweld. Hij heeft het openingsshot al aan de krant gestuurd. Daarop is de kaft van de Koran te zien, met daarnaast de tekst 'Waarschuwing: dit boek bevat schokkende beelden'.

Na dit shot gaat het boek volgens Wilders open en verschijnen beelden van een onthoofding in Irak, een steniging in Iran en een executie in Saoedi-Arabië. "Wie dat schokkend vindt, moet niet boos worden op mij maar op de mensen die deze dingen hebben gedaan'', aldus het Tweede Kamerlid.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.