Home

Achtergrond

Werknemer wil meer relaxen

Werknemers willen zich meer ontspannen op het werk.

Gemiddeld relaxen zij 33 minuten per werkdag, de lunchpauze niet meegerekend. Een kwartiertje langer zou welkom zijn, zo blijkt uit een onderzoek van TNS Nipo.

Mannen hebben er meer behoefte aan dan vrouwen. Zij willen gemiddeld 51 minuten ontspannen. Vrouwen vinden 38 minuten genoeg.
Kletsen met collega's is de favoriete manier om te relaxen. Roken en koffie halen worden ook veel genoemd. De wc is voor 14 procent een prima plek zich te ontspannen. Slechts 2 procent noemt de bedrijfsfitness.

Ontspanning op het werk is belangrijk, zegt bijna driekwart van de ondervraagden. Ruim de helft zegt daardoor productiever te zijn en meer plezier in het werk te hebben. Het onderzoek werd uitgevoerd in opdracht van Monsterboard.nl onder 559 mensen met een baan van minimaal 32 uur.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.