Home

Achtergrond

Veel aanmeldingen Treeport Zundert

In totaal hebben zich tot nu toe zo'n 50 ondernemers aangemeld voor de Vereniging Treeport Zundert.

Projectleider Jack van de Gevel toonde zich heel tevreden over de belangstelling voor Vereniging Treeport Zundert. "Er heerst veel enthousiasme bij de mensen. We verwachten dat er de komende weken nog tientallen aanmeldingen binnen komen. Dit project heeft een serieuze slaagkans."

Om leden te trekken organiseert Treeport Zundert vrijdag 25 januari een excursie naar de Internationale Plantenbeurs (IPM) in Essen. Leden van de Vereniing Treeport Zundert worden gratis per bus vervoerd.

Het beoogde bestuur gaat nu snel de statuten opstellen en een activiteitenplan maken. Op korte termijn volgt een bijeenkomst met de leden waarbij het bestuur officieel zal worden gekozen en de statuten worden ondertekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.