Home

Achtergrond 177 x bekeken

Telen met toekomst sluit af en gaat verder

Kennisnetwerk Telen met toekomst is onlangs afgesloten met een bijeenkomst bij PPO in Randwijk.

De afsluitende manifestatie bestond uit presentaties en workshops waaraan ruim 70 Telen met toekomst-deelnemers, begeleiders en andere betrokkenen deelnamen.

Telen met toekomst stopt niet definitief: het project wordt voorgezet in een andere vorm. Met ingang van dit jaar wordt er niet meer met vaste regiogroepen gewerkt, maar met geïnteresseerde kwekers en andere belanghebbenden.

Gezamenlijk zullen zij nieuwe kennis testen die gericht is op duurzame boomkwekerij, met de nadruk op waterkwaliteit. De vasteplantengroep en de vruchtbomengroep zullen nog wél dit jaar in de oude opzet verdergaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.