Home

Achtergrond 465 x bekeken 1 reactie

Schunnig taalgebruik over Thieme

Wat een gore woorden gebruik ik over Marianne Thieme en haar lover. Foei! Ik ben volgens lezers geen haar beter dan alle schunnige reacties. Waar heb ik die termen eigenlijk vandaan?

Mijn taagebruik is ongehoord! Wat ik schrijf over de relatie van Marianne Thieme en haar ex-jager kan echt niet! ‘Het lijkt wel op het schunnige taalgebruik van de reacties op de website van Boerderij en het Agrarisch Dagblad.

Neem me niet kwalijk dat ik erg om deze reacties op mijn vorige weblog moest lachen. Het taalgebruik lijkt net op dat van de reacties? Het IS het taalgebruik van de reacties, ik heb de termen namelijk gekopieerd. Zelf verzin ik ze echt niet, al ontglipt ook mij heus wel eens een onbetamelijk woord.

Hoe je kunt weten dat het niet mijn taalgebruik is maar dat van anderen? Omdat de gewraakte termen tussen aanhalingstekens zijn geplaatst. Wie zich eraan stoorde: kijk nog maar eens goed. En laten we er dan over ophouden, over Thieme en haar lover. De verveling van de feestdagen is voorbij, nu heeft iedereen weer tijd om zich met nuttige en leuke zaken bezig te houden. Wie heeft een idee?

Foto

Eén reactie

  • no-profile-image

    Arend

    Er zij wel meer lui in den haag te vinden waar een leuke spotprent op te maken is.Tegen de tijd dat ze allemaal zijn geweest is het weer kerst.

Of registreer je om te kunnen reageren.