Home

Achtergrond

Regels openstelling van NSW-landgoederen geactualiseerd

Om in aanmerking te komen voor de fiscale faciliteiten bij de Natuurschoonwet 1928 (NSW) moet een landgoed toegankelijk zijn voor het publiek. Wel kan de eigenaar enige beperkingen bij die openstelling hanteren om het landgoed zijn bijzondere karakter te laten behouden en om de privacy van de bewoners te waarborgen. De regelgeving rondom de openstelling is nu geactualiseerd na andere onderdelen van de NSW.

De minister van LNV en de staatssecretaris van Financiën actualiseerden met het besluit van 20 december 2007 (nr. CPP2007/1092M, Stcrt. nr. 3) de aanschrijving van 8 februari 1991 (nr. NMF-90-10647 en nr. IB 90/1016). Het besluit gaat vooral in op de praktische zaken rondom de openstelling van NSW-landgoederen.

Lees ook Zoekresultaten op Agrocount.nl met trefwoord ‘Natuurschoonwet’

Meer informatie Ministerie van Financiën: besluit CPP07-1092 van 20 december 2007 over de (openstelling van) Natuurschoonwet-landgoederen

Meer informatie Het LNV-Loket: zoekresultaten ‘natuurschoonwet’

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.