Home

Achtergrond 356 x bekeken

Piet Trimp stopt als voorzitter Kring Boskoop

Voorzitter Piet Trimp van de NBvB-kring Boskoop hangt na 25 jaar de voorzittershamer aan de wilgen.

Tijdens de komende kringvergadering op 31 januari zal Trimp terugtreden als preses. "Ik ben nog niet op de boomkwekerijsector uitgekeken," licht Trimp zijn besluit toe, "maar ik heb het lang genoeg gedaan en ik denk dat het beter is voor de vereniging en voor mezelf als er een nieuwe kracht komt."

Een nieuwe kandidaat voor het voorzitterschap van de Kring Boskoop is er ook al. Peter Bontekoe zal tijdens de kringvergadering worden voorgedragen als nieuwe voorzitter.

Op de vraag of hij het niet jammer vindt dat hij als voorzitter de herstructurering van het boomteeltgebied Boskoop niet kan afmaken, antwoordt Trimp nuchter: "Ik had nog wel meer dingen af willen maken, maar soms duurt de besluitvorming erg lang. Er is daarbij altijd wel iets gaande, daar moet je overheen stappen, het werk is eigenlijk nooit af."

Trimp blijft wel aan als voorzitter van Stibos en de Molenkolk, en hoopt met name in de eerste hoedanigheid nog een en ander bij te dragen aan de herstructurering. Daarnaast stelt hij zich beschikbaar als persoonlijk adviseur voor boomkwekerijen en andere bedrijven, bijvoorbeeld bij conflicten met overheden.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.