Home

Achtergrond 205 x bekeken

Moslims knuffelend ten strijde tegen Wilders

Geert Wilders kan als reactie op zijn film over de koran de komende tijd een flink aantal knuffels verwachten.

Marokko Media, het communicatiebedrijf achter de website Marokko.nl, gaf woensdagavond in jongerencentrum Argan in Amsterdam het startsein van een op de politicus gerichte knuffelactie.

Esmaa Alariachi (Meiden van Halal) verstuurde als eerste via de website www.knuffelgeert.nl een digitale kaart aan Wilders. De internetpagina biedt verschillende opties. Zo is er een kaart met een afbeelding van het Tweede Kamerlid dat een knuffelbeer teder omarmt. Op een andere staat een vers uit de koran dat zegt dat je mensen die je haten alleen van mening kunt doen veranderen door aardig tegen ze te zijn.

De initiatiefnemers overhandigden bovendien een knuffelbeer en een Wildersvriendelijke koran – een met blanco pagina’s – aan PvdA-Tweede Kamerlid Samira Bouchibti, met het vriendelijke verzoek of ze die bij de eerstvolgende gelegenheid kan overhandigen aan de PVV-leider en hem daarbij ook nog even stevig kan vastpakken. ”Ik ga het proberen”, beloofde ze.

”We zijn van mening dat Geert Wilders zo af en toe een flinke knuffel nodig heeft”, legde initiatiefnemer van de actie Abdelhafid Bouzidi van Marokko Media uit. ”Die man heeft liefde en genegenheid nodig. Daar is het hem in zijn jeugd aan ontbroken, dus dat willen we compenseren.”

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.