Home

Achtergrond 212 x bekeken

Meer dan 100.000 klanten voor Rabobank België

De Rabobank heeft deze maand in België de grens van 100.000 klanten gepasseerd.

De bank meldde dat vandaaag. Rabobank heeft in België een internetbank, die met 4 procent een relatief hoge spaarrente biedt. Veel Belgen stappen over, omdat hun grote Belgische banken veel minder rente opleveren. Consumentenprogramma's op radio en tv adviseerden Belgen recent actief over te stappen.

"Gemiddeld groeien we met zo'n 2000 klanten per maand, in januari 2008 zal het bijna 20.000 zijn'', zei Stephane Vermeiren, manager van Rabobank.be. In veertien dagen tijd is het spaarbedrag met 10 procent (200 miljoen euro) gestegen. Samen met deposito's en beleggingen heeft Rabo België 2,5 miljard euro op de balans.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.