Home

Achtergrond

Mannen langer voor de spiegel dan vrouwen

De Nederlandse man blijkt een heuse ijdeltuit.

Onderzoek onder 12.000 Europese mannen en vrouwen, waarvan de resultaten vandaag bekend zijn gemaakt, heeft uitgewezen dat hij twee minuten per dag langer voor de spiegel doorbrengt dan de Nederlandse vrouw.

De Nederlanders leggen het met hun 15 minuten in Europa echter af tegen de Duitsers, die 24 minuten per dag in de badkamer doorbrengen. Daarna volgen de Spanjaarden, Portugezen en Italianen, zo blijkt uit het Gillette Europees Onderzoek naar het verzorgingsritueel van de man.

Desondanks vinden de ondervraagden de Duitsers de slechtst verzorgde mannen. De Italianen hebben aan 18 minuten per dag genoeg om er het best verzorgd uit te zien.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.