Home

Achtergrond 282 x bekeken

Linkjes zijn leuk (en handig)

Wist je dat je hier op internet vaak hele leuke dingen kunt vinden? Gewoon, in een stukje tekst als dit? In sommige verhalen staan namelijk dikgedrukte of onderstreepte woorden waarop je kunt klikken. Zo’n klikwoord of –zin heet een link. Zo vind je hier iedere week de nieuwste Opa. Deze link brengt je naar Het Kleine Loo, waar je veel handige informatie vindt voor bijvoorbeeld een spreekbeurt. Nuttig maar ook leuk? Dat is deze vrolijke kinderwebsite van de PVE.

Tot mails!
Wij zijn Jos, Willeke en Annet en wij maken iedere week speciaal voor jullie Kinderboerderij. Via deze website kunnen jullie ons ook berichtjes, tekeningen en foto’s sturen. Het lijkt ons leuk om wat van jullie te horen (lezen). Tot mails!

Of registreer je om te kunnen reageren.