Home

Achtergrond 183 x bekeken

KvK verkoopt Ondernemingsbeurs

De Kamer van Koophandel (KvK) heeft de zogenoemde Ondernemingsbeurs, een soort huwelijksbureau voor bedrijven, van de hand gedaan.

De internetmarktplaats voor ondernemingen is verkocht aan een dochterbedrijf van De Zaak, voor een onbekend bedrag. Dat maakte de KvK maandag bekend.

De KvK startte in 2002 met Ondernemingsbeurs.nl. Hiermee creëerde de organisatie een platform waarop kopers en verkopers van ondernemingen bijeengebracht worden. Inmiddels heeft de site 11.000 geregisteerde gebruikers en ongeveer 35.000 bezoekers per maand.

”Ondernemers ervaren het vinden van een kandidaat niet meer als een grote drempel. Daarom dragen we Ondernemingsbeurs.nl over en verleggen de focus op andere knelpunten in het proces van bedrijfsoverdracht”, aldus de KvK.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.