Home

Achtergrond

Kenia probeert toeristen gerust te stellen

Kenia heeft geprobeerd buitenlandse toeristen gerust te stellen temidden van het bloedige geweld dat het land verscheurt.

Terwijl talloze toeristen hun vakanties omboeken en anderen worden geëvacueerd, liet het Keniaanse Toerismebureau weten dat de veiligheid bij de belangrijkste badplaatsen en de binnenlandse safaribestemmingen is verhoogd.

"We zitten er bovenop en zorgen ervoor dat alle toeristen goed zijn beschermd'', aldus een politiewoordvoerder. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft net als talloze andere landen een negatief reisadvies afgegeven voor Kenia, waar toerisme een belangrijke bron van inkomsten is. Vermoedelijk verblijven tienduizenden buitenlandse gasten momenteel in Kenia.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.