Home

Achtergrond 2 reacties

Italiaanse kinderen te lui voor spaghetti

Veel Italiaanse kinderen weten niet meer hoe je spaghetti om een vork wikkelt of zijn daar te lui voor.

Inschikkelijke ouders zetten daarom meer 'makkelijk' te eten pasta op tafel. Daardoor is de consumptie van 'korte' pasta als maccheroni en fusilli inmiddels groter geworden dan die van traditionele 'lange' pasta zoals spaghetti en fettuccine, aldus de Corriere della Sera vandaag.

Vroeger moest bijna elk Italiaans kind spaghetti leren eten. Maar nu accepteren ouders maar al te makkelijk dat kinderen lui en verwend zijn, aldus de grootste krant van Italië. Dat zou vooral voorkomen bij stellen in de veertig die nog een baby nemen dat dan als enig kind opgroeit.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    Ben

    de journalist die dit artikel schreef heeft zelf zeker geen kinderen. Indien wel dan zou hij/zij niet praten over het NEMEN van kinderen. Die krijg je namelijk.

  • no-profile-image

    henk

    het lijkt erop dat het een erfelijke afwijking is zo te lezen .

Of registreer je om te kunnen reageren.