Home

Achtergrond

IPM-deelname Nederlandse boomkwekers bereikt record

Er neemt dit jaar een recordaantal Nederlandse boomkwekers deel aan de collectieve boomkwekerij-inzending op de IPM.

Voor het eerst presenteren tien Boskoopse kwekers zich daarbij in een gezamenlijke stand. Onder de vlag van Plant Publiciteit Holland (PPH) neemt dit jaar een recordaantal van 47 bedrijven deel aan de Internationale Pflanzen Messe (IPM), die van 24 tot en met 27 januari 2008 in Essen wordt gehouden. Alle productgroepen zijn daarbij vertegenwoordigd. De totale oppervlakte van de Nederlandse inzending bedraagt bijna 1.600 m2.

PPH-directeur Jan Habets is blij met het record en met de manier waarop dit aantal is bereikt. "De positieve stemming in 2007 vertaalt zich in deze deelname. Duitsland is verreweg onze grootste markt en daarbij komt dat de belangrijkste voorjaarsbeurs voor de sierteelt bezoekers uit de hele wereld trekt. De bedrijven hebben dan ook een prachtige gelegenheid om zich aan het begin van het seizoen ereldwijd te presenteren."

Voor het eerst presenteren tien Boskoopse kwekers zich, binnen de collectieve PPH-inzending, in een gezamenlijke stand. Dit gebeurt onder de naam 'Concept Growers Boskoop'.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.