Home

Achtergrond 185 x bekeken

Huizenmarkt stemt Nederlander somber

Nederlanders zijn somberder gestemd over de huidige huizenmarkt.

Dat blijkt uit de Woonindex die vandaag door brancheorganisatie VBO Makelaar is gepubliceerd. Net als de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) signaleert VBO een stagnatie van de Nederlandse huizenmarkt.

De onzekerheid bij kopers en verkopers wordt deels veroorzaakt door de problemen op de hypotheekmarkt in de Verenigde Staten. Daarnaast spelen ontwikkelingen op de Nederlandse huizenmarkt een belangrijke rol.

Potentiële huizenkopers zijn niet te spreken over hun financiële situatie. Huizenverkopers zijn bezorgd dat hun woningen langer te koop zullen staan. Ook denken verkopers een minder goede prijs te kunnen vragen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.