Home

Achtergrond

Hartstichting naar rechter om kaartverkoop

De Nederlandse Hartstichting daagt wenskaartenbedrijf Bumblebeecards voor de rechter omdat het bedrijf illegaal kaarten zou hebben verkocht met het logo van het Kinderhartenfonds, een onderdeel van de Hartstichting.

Raadsman Koen de Bont van de Hartstichting zei vandaag dat het kort geding maandag dient voor de rechtbank in Leeuwarden.

Bumblebee uit Leeuwarden verkocht met toestemming van de Hartstichting van begin 2006 tot begin 2007 huis-aan-huis kaarten voor het goede doel deels ten bate van de Hartstichting. De Hartstichting stopte de overeenkomst omdat Bumblebee imagoschade zou veroorzaken. Het bedrijf dat actief is in Leeuwarden, Haarlem, Utrecht, Arnhem, Rotterdam, Zwolle en Eindhoven zou te weinig duidelijk hebben gemaakt dat de opbrengst van de kaartverkoop deels voor Bumblebee was.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.