Home

Achtergrond

Groen-Direkt gaat door bij Baas Plantenservice

De gemeente Rijnwoude heeft Groen-Direkt een gedoogvergunning verleend om verkoopbeurzen tot en met 31 maart dit jaar te organiseren in het gebouw van Baas Plantenservice op het pct-terrein.

Daardoor kan de voorjaarsbeurs op 12 en 13 februari doorgaan. Dat meldt een woordvoerder van de gemeente Rijnwoude vandaag. Het sectorale belang van de voorjaarsbeurs heeft voor Rijnwoude de doorslag gegeven om de vergunning af te geven.

Groen-Direkt huurde bij Baas Plantenservice beursruimte totdat het handelsbedrijf zich op 1 januari dit jaar vestigde op de eigen locatie aan de Middelburgseweg in Boskoop-Oost. De definitieve en tijdelijke bouwaanvraag voor die locatie is momenteel in behandeling bij de gemeente Boskoop.

De tent die zonder vergunning op de locatie in Boskoop-Oost in aanbouw was, wordt momenteel afgebroken. Totdat er geen vergunning is, geldt voor Groen-Direkt op die locatie een bouwstop.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.