Home

Achtergrond 305 x bekeken

Gratis coaching door oude tuinbouwrotten

De Stichting Ondernemersklankbord heeft gisteren op de Dag van de Tuinder in Zoetermeer het glastuinbouwteam ten doop gehouden.

Acht tuinders en tuinbouwprofessionals in ruste staan ondernemers met nijpende vragen coachend ter zijde. Het Ondernemersklankbord is 28 jaar geleden opgericht voor het midden- en kleinbedrijf. Het diende en dient als klankbord voor ondernemers die een vraagstuk willen voorleggen. Dat kan gaan over de opstart van een bedrijf, over een vernieuwend idee, maar ook over het overdragen of het stoppen van het bedrijf.

Het ondernemersklankbord wordt ondersteund door het ministerie van Economische Zaken, de kamers van Koophandel, Shell, Unilever, Rabobank en VNO-NCW. Op een eenmalige bijdrage van 75 euro na, zijn aan de adviesgesprekken met de consulenten geen kosten verbonden. De acht consulenten van het tuinbouwteam zijn oud-tuinders Jan van Antwerpen, Jan Kouwenhoven, Jos van Steekelenburg, Jan Verhagen en Toon van Vliet en oud-tuinbouwprofessionals Joop Doorduijn, Dick Hart, Henk van Oosten en Peter Weber.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.