Home

Achtergrond 4 reacties

Fusie veilingen in gevaar

De fusie tussen Bloemenveiling Oost Nederland en Veiling Vleuten gaat niet door. In Bemmel werd op een haar na de vereiste meerderheid gemist.

In totaal stemde 66,07 procent voor, waar een meerderheid van tweederde (66,66 procent) nodig was. Het fusievoorstel kwam daarmee 12 stemmen tekort. In Vleuten stemde een overgrote meerderheid voor: 93 procent.

Op beide veilingen heerste gisteravond grote verslagenheid. De veilingen zouden na de fusie de op twee na grootste bloemenveiling van Nederland vormen.

De besturen van de beide veilingen beraden zich nu op de ontstane situatie, aldus een woordvoerder van veiling VON.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  krullebol

  Ten eerste mijn complimenten voor de voorzitter en directeur van VON. Hun inleidingen waren goed en eerlijk, dus daar kan het niet aan liggen.
  Een té grote groep middelgrote kwekers kijken niet verder dan hun neus lang is en dat is verrekte moeilijk te veranderen. Toch zullen ze als ze in de spiegel kijken eens goed na moeten denken over de ontstane situatie en ik hoop dat ze tot de conclusie komen dat dit ook weer niet de bedoeling is.
  Ik wens Jos en Peter maar ook de rest v/h bestuur heel veel wijsheid! Ook alle betrokkenen in Vleuten met André voorop wens ik een goede afloop van deze sitiuatie en nog gefeliciteerd met júlllie behaalde resultaat.
  Kop op, denk goed na en dan opnieuw acteren a.u.b.

 • no-profile-image

  Ellis van Verseveld

  Geachte heer, mevrouw,

  Er was 66% voor de fusie in Bemmel!

  Met vriendelijke groet,

  Ellis van Verseveld
  Veiling Vleuten BV

 • no-profile-image

  g willemsen

  Uw bericht staat verkeerd er staat dat 66% tegen was maar die waren voor dat is juist het pijnlijke was het andersom geweest zoals U schrijft was het duidelijker

 • no-profile-image

  Anne Mieke Ravenshorst

  Dank u voor uw alerte reactie. Het bericht is inmiddels aangepast.

Of registreer je om te kunnen reageren.