Home

Achtergrond 150 x bekeken 1 reactie

FNV wil tienduizenden aan werk helpen

Vakcentrale FNV wil de komende jaren tienduizenden werklozen aan een baan helpen. Daartoe sluit ze een verbond met de bemiddelaars CWI en UWV.

Een woordvoerder van de vakcentrale heeft een bericht daarover in Trouw donderdag bevestigd. De FNV komt met haar plan, omdat de werkgevers hun aanbod om 200.000 langdurig werklozen een baan te geven hebben ingetrokken. De werkgevers deden dat nadat het kabinet voorlopig had afgezien van versoepeling van het ontslagrecht. Bestuurders van bij de FNV aangesloten bonden gaan nu in cao's en daarbuiten met werkgevers afspraken maken over het in dienst nemen van werklozen uit bestanden van CWI en UWV.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    roel

    mooie voornemens van fnv,dit is al vaker geprobeerd. Als die werklozen maar willen.het zal wel weer op niets uitdraaien!

Of registreer je om te kunnen reageren.