Home

Achtergrond 275 x bekeken

Eerste tomaten verpakt op Greenpack Honderdland

Verpakkings- en distributiecentrum Greenpack beleefde woensdag een mijlpaal.

De eerste verpakkingen cocktailtomaten van het ras Lycanto rolden over de band in de nieuwbouw op Honderdland in Maasdijk.

23 maart vorig jaar sloeg Burgemeester J. van der Tak de duizendste paal bij Greenpack. 47 weken later, twee weken later dan in de planning was voorzien, draaien drie van de acht sorteerlijnen. Binnen drie weken zullen niet alleen de overige vijf sorteerlijnen voor cocktailtomaten in Maaswijk hun werk doen, maar ook de twee inpaklijnen voor grove trostomaten en de twee sorteermachines voor cherrytomaten.

Tot slot zal 1 maart het kantoor en de garage opgeleverd worden. In 2008 zal er bij Greenpack 150 hectare tomaten verpakt worden, voor een groot gedeelte belichte teelt. Door de nieuwbouw is Greenpack nog beter in staat de wensen van de klant in te willigen.

Aandeelhouders van Greenpack zijn: Royal Pride Holland, Agrocare, Belt-Kommer, Lans, Kesgro en Van Vliet Cherrytomaten.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.