Home

Achtergrond 1457 x bekeken

Eddy Kemink

Eddy Kemink (43) is per 1 januari directeur bij Cebeco Ruwvoeders in Almelo en Malenstein in Nijkerk.

Hij volgt daarmee Bertus Wijnveen op die deze functie ad-interim vervulde. Kemink is vanaf 1991 werkzaam geweest bij ForFarmers in diverse managementfuncties. De laatste 7 jaar was hij actief als verkoopleider rundvee. Door zijn ruime ervaring past hij bij de ambities van Cebeco Ruwvoeders en Malenstein. Met deze benoeming wil ForFarmers in de noordwest Europese markt ook in dit marktsegment verder groeien. Cebeco Ruwvoeders en Malenstein zijn eigendom van ForFarmers.

Algemene gegevens Cebeco Ruwvoeders en Malenstein

Cebeco Ruwvoeders is aanbieder van bijproducten voor zowel rundvee-, varkens- en paardenhouders. Malenstein is actief in tanktransport en de handel in bijproducten (voornamelijk wei- en melkproducten) voor de varkenssector.

De afzet van Cebeco Ruwvoeders en Malenstein bedraagt ± 500.000 ton ruwvoeders, bijproducten en strooisels. De omzet in 2007 bedroeg 21 miljoen euro. Bij Cebeco Ruwvoeders en Malenstein zijn 25 medewerkers actief.

Foto

Marc Dijkerman

Of registreer je om te kunnen reageren.