Home

Achtergrond 819 x bekeken

Driftarme doppenlijst nu op www.wateremissies.nl

De driftarme doppenlijst van de Technische Commissie Techniekbeoordeling (TCT) wordt voortaan op www.wateremissies.nl gepubliceerd.

Tot vorig jaar werd de driftarme doppenlijst in de Staatscourant gepubliceerd. In maart 2007 is de Staatcourant echter opgeheven. De TCT heeft het als taak op zich genomen het overzicht met driftarme doppen actueel te houden op een nieuwe website: www.wateremissies.nl. De driftarme doppenlijst van het TCT op de site van het CTGB, is daarmee ook komen te vervallen.

De TCT heeft de 90% driftarme doppenlijst uitgebreid met de Albuz AVI Twin 110-02, 110-025 en de 110-03, alle bij 3 bar. De Albuz AVI Twin 110-03 bij 3 bar is daarnaast in de driftreductieklasse 75% geplaatst.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.