Home

Achtergrond 608 x bekeken 1 reactie

Boeren stimuleren om streekeigen bomen en struiken aan te planten

Landschapsbeheer Zuid-Holland houdt deze winter voor de vijftiende keer de actie Boeren Planten Bomen.

De actie is bedoeld om boeren en andere bewoners van het Zuid-Hollandse platteland te stimuleren streekeigen struiken en bomen aan te planten.

Tijdens de actie kan tegen lage prijzen een uitgebreid assortiment struiken en bomen worden besteld. Denk hierbij aan knotbomen langs percelen, leilinden om de boerderij, hoogstamfruitbomen, streekeigen sierbomen en -struiken op het erf. Met als doel de boerderij en erf te verfraaien. Bijzonder is het uitgebreide assortiment oude hoogstamfruitrassen dat te bestellen is.

De kwaliteit van het plantmateriaal is goed. Het is gegarandeerd ziektevrij en wordt betrokken van gerenommeerde kwekers. Landschapsbeheer Zuid-Holland zorgt verder voor goede instructies voor de aanplant, verzorging en bescherming.

Tot vrijdag 22 februari 2008 kunnen de bestelformulieren ingeleverd worden, het plantmateriaal wordt enkele weken later thuisbezorgd zodat het aan het begin van het voorjaar kan worden aangeplant. De actie wordt twee keer per jaar gehouden, in februari en oktober.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    goed idee,hebben we in drenhe ook gedaan

Of registreer je om te kunnen reageren.