Home

Achtergrond 2 reacties

Boerderij interviewt Yvon Jaspers

Een frisse, aardige meid zonder capsones en met een vlotte babbel. Zo komt Yvon Jaspers over op tv. Maar is ze in het echt ook zo? Boerderij vroeg het haar. En nog veel meer.

,,Hoe is ze in het echt?” Dat was wat veel mensen wilden weten toen ze hoorden dat ik Yvon Jaspers had geïnterviewd. Die vraag heb ik haar ook gesteld: hoe ben je in het echt? Ze vond het maar een rare vraag. Tjee, hoe ben je in het echt? Hoe omschrijf je dat?

Ze reageerde met een tegenvraag: ,,Als ik nou aan jou vraag hoe je in het echt bent, wat zeg jij dan?” Maar ik hoefde mooi geen antwoord te geven. Ik ben immers niet de beroemdheid, de presentatrice van een tv-programma dat qua kijkcijfers uit zijn voegen barst. Ze redde zich eruit door te zeggen dat ze in het echt wel ongeveer net zo is als wat we op tv zien. Op een paar puntjes na dan. Wat die puntjes zijn, dat verklap ik hier niet, daarvoor moet u dinsdag Boerderij maar lezen.

Intussen blijven de kijkcijfers maar stijgen. Hele volksstammen zitten zondagavond voor de buis af te wachten of boer Frans nog een keer iets lomps gaat zeggen, wat de moeder van boer Jan nu weer gaat koken en wie Agnes uiteindelijk gaat kiezen. Of niet kiezen.

Op internet zijn al verkiezingen gaande over de kijkcijfers van de finale. Je kunt het leuk vinden of niet, het is een wonderlijk fenomeen, dat hele Boer zoekt Vrouw. Wat moeten die 4,3 miljoen kijkers als de serie straks is afgelopen?

Foto

Laatste reacties

  • no-profile-image

    jp

    wat ze moeten?de boer op!

  • no-profile-image

    Arend

    Als de serie is afgelopen?Nou dan gaan we al die lelijke stukjes van Margreet Welink nog eens lezen en bedenken we dat boer zoekt vrouw zonder haar beter af is...

Of registreer je om te kunnen reageren.