Home

Achtergrond 1 reactie

Athene verdedigt rakettentransport tussen fruit

De Griekse regering heeft een transport van twee raketten op een vrachtwagen vol fruit naar Duitsland verdedigd.

Het ministerie van Defensie bestempelde de praktijk als volstrekt normaal. Met het gecombineerde vervoer konden de kosten voor een speciaal transport worden bespaard, aldus een woordvoerder vandaag. Athene reageerde op de onderschepping van de raketten door de Italiaanse douane.

De Italiaanse autoriteiten besloten tot aangifte tegen de twee Duitse chauffeurs wegens illegaal transport van oorlogsmateriaal. De projectielen moesten voor onderhoud naar de Bondsrepubliek, meldden Duitse media.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    gert

    granaatappels

Of registreer je om te kunnen reageren.