Home

Achtergrond

Asbestvrij maken Vroomshoop gaat weken duren

Het opruimen van het asbest dat is vrijgekomen bij de brand in Vroomshoop gaat nog twee tot drie weken duren.

Dat heeft de gemeente Twenterand vandaag bekendgemaakt. Straten, trottoirs, daken, tuinen en openbaar groen worden tegelijkertijd onder handen genomen.

"De werkzaamheden vorderen, maar nemen veel tijd in beslag'', aldus een gemeentevoorlichter. Het gebied dat is afgezet, is in vergelijking met gisteren niet verkleind. Mensen mogen het gebied wel in en uit, mits de veiligheidsmaatregelen in acht worden genomen.

Alle kinderen kunnen weer naar school en ook het leerlingenvervoer is vandaag hervat. Wel worden voertuigen die het gebied inrijden of verlaten voorlopig nog afgespoten. Het treinverkeer tussen Almelo- en Mariënberg komt waarschijnlijk vrijdag weer op gang.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.