Home

Achtergrond

Wauw! De stoereboerenkalender is er!

Na het weekend gaan de eerste vier stoere boeren voor de stoereboerenkalender 'live'. Er zijn geen rimpels weggepoetst of spierbundels bijgetekend. Alles is echt.

Hou u vast want het is zo ver: de stoereboerenkalender is af! Wekenlang heb ik met een fotograaf het land doorgereisd om de deelnemers op de foto te zetten. Soms in de felle zon, dan weer in de stromende regen, klooiend met paraplu’s om camera en andere apparatuur droog te houden.

En nu is het klaar. Hier, achter de schermen, is alles gereed. Eén druk op de knop en de mannen staan live. Na het weekend gaat dat gebeuren. Dan zijn de eerste vier knappe kerels op deze website te zien.

Hou u vast. Dat is het advies wat ik mee wil geven. Want dit is nog nooit eerder vertoond. Het zijn stuk voor stuk buitengewoon knappe boeren op een verrassende manier in beeld gebracht. Nee, er is niks getruct of gefotoshopt. Er zijn geen rimpels weggepoetst of spierbundels bijgetekend. Alles is echt.

Veel mensen, vrouwen én mannen, hebben al een blik op de foto’s geworpen. Ze waren er letterlijk stil van. En tegen de tijd dat ze weer tekst hadden, was hun reactie unaniem: Wauw! Ik ben benieuwd wat u ervan zult vinden.

Bekijk de foto's en stem »


« vorige | volgende »

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.