Home

Achtergrond 1 reactie

WakkerEi vreest te lage eierprijs door duurder voer

De groep pluimveehouders van WakkerEI vreest dat eieren binnen afzienbare tijd voor minder dan de kostprijs moeten worden afgeleverd.

Eén reactie

  • no-profile-image

    Hobbydierhouder

    Hoe is dit te verklaren terwijl de bakkers e.d. de prijzen enorm verhogen? Wordt het niet eens tijd dat er een klein kartelletje gevormd wordt? Zo gaat het dierenwelzijn helemaal de vernieling in. Welzijn is een luxe maar die moet wel betaald kunnen worden. Als ik eierboer was zou ik toch een stel maatjes bijelkaar gaan roepen. Zoals meer dan 10 jaar geleden de boeren in melk in de sloot lieten stromen met het GATT overleg, zouden de eierboeren ook eens iets anders met de eieren kunnen doen. Eens kijken hoe de afnemers reageren. Of is het weer eens zo dat die dan naar goedkopere landen in de EU uitwijken?

Of registreer je om te kunnen reageren.