Home

Achtergrond 1 reactie

Veilingen investeren in verpakkingslijn voor witlof

Centrasort, een samenwerkingsverband tussen drie Belgische veilingen in Roeselare, Zellik en Sint-Katelijne-Waver, stelde afgelopen woensdag in Wetteren haar nieuwe verpakkingslijn voor witlof voor.

Administrator

Eén reactie

  • agratax1

    Zou er aan inpakken geld te verdienen zijn? Moet wel anders gebeurde het niet of moet ook dit geld bij de primaire producenten weg gehaald worden? In de supermarkt vraag ik me vaak af Waarom is alles voorverpakt, wat is de meerwaarde of zijn het voor mij alleen maar meer kosten en voor de producent en de inpakker en de afvalverwerker alleen maar inkomen. Voor de overheid een extra reden om milieubelastingen te kunnen invoeren, die het milieu niet bepaald ontlasten.

Of registreer je om te kunnen reageren.